Aanbod voor coaching en training

Coaching Aanbod

Op deze pagina vind je een overzicht van het aanbod bij De Bloeiberg. Kies voor individuele coachgesprekken, een coachtraject of de training Ik Leer Leren.

Als Talentontwikkelaar en Verbindingscoach help ik ouders, kinderen en jongeren tot bloei te komen. Dat kan door middel van coaching, maar ook door het volgen van een training.

Doet jouw kind het prima op school, maar zou het helpend zijn om zelfbeeld en zelfvertrouwen te versterken? Kan jouw kind wat extra ondersteuning gebruiken waardoor hij of zij wat steviger kan gaan staan? Zie jij dat jouw kind kwaliteiten en talenten heeft waar hij of zij zich nog niet bewust is en gun je hem of haar die stap naar persoonlijke groei en ontwikkeling?

Er zijn situaties waarin je je beseft dat je als ouder soms niet degene bent die jouw kind verder kan helpen. Dat er gedurende een kortere of langere periode deskundige, externe hulp nodig is.
Of dat je als ouder zelf wat ondersteuning kunt gebruiken om thuis zelf weer verder te kunnen.

Voor die ondersteuning en coaching ben je bij De Bloeiberg aan het juiste adres. Met de drie pijlers Talentontwikkeling, Zelfbeeld en Zelfvertrouwen, die het hart van De Bloeiberg vormen, werk ik oplossingsgericht met kinderen en hun ouders aan het versterken en ontwikkelen van deze drie gebieden. Omdat ik het ieder kind gun, vanuit zijn beste plek te groeien en bloeien en in vertrouwen, zijn eigen podium en plek in te nemen.

En omdat ik het ouders gun vol zelfvertrouwen hun kinderen te begeleiden op hun weg naar volwassenheid. Daarom coach ik ook ouders. Wanneer ze willen klankborden, advies willen of gewoon hn verhaal willen delen. Want opvoeden van kinderen  

Op basis hiervan heb ik twee vormen van aanbod. De Bloeiberg Coachpas voor ouders die gedurende kortere of langere tijd een aantal gesprekken willen voeren om te klankborden over zichzelf, hun kind, de opvoeding. En mijn programma SpiegelJeZelfBeeld, dat zowel individueel als in groepen gevolgd kan worden. Hieronder leg ik je uit hoe dit werkt.

1. De Bloeiberg Coachpas

Wil je geen coachpakket afnemen, maar ben je meer geholpen met een aanbod van losse coachgesprekken? 

Met De Bloeiberg Coachpas, die werkt volgens het strippenkaartprincipe, kun je kiezen voor 3, 5, 7 of 10 coachgesprekken. Bij de prijs van de strippenkaart is ook een intake inbegrepen. Iedere Coachpas heeft een vooraf vastgestelde looptijd en wordt vooraf betaald.

 1. Kort en to the point: De Bloeiberg Coachpas 3 € 247,-  [2 maanden geldig vanaf datum aankoop]
 2. Een moment voor jezelf: De Bloeiberg Coachpas 5 € 397,- [3 maanden geldig vanaf datum aankoop]
 3. Tijd voor jezelf: De Bloeiberg Coachpas 7 € 547,- [5 maanden geldig vanaf datum aankoop]
 4. Reset en bloei: De Bloeiberg Coachpas 10 € 797,- [6 maanden geldig vanaf datum aankoop]

Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 


2. Zelfbeeld
SpiegelJeZelfBeeld

Zie je je kind worstelen met zichzelf, in een neerwaartse spiraal zitten, moeite hebben met sociale contacten in de klas of op de sportclub? Verdwaald raken in zijn of haar gevoelsleven? Kan jouw zoon of dochter een boost gebruiken om het zelfbeeld te versterken? Geïnspireerd door het prachtige nummer Scars to Your Beautiful van Alessia Cara heb ik het coachprogramma SpiegelJeZelfbeeld ontwikkeld en aan mijn aanbod toegevoegd. Klik hier om meer te lezen over de inhoud van het programma of klik hier en hier voor de blogs die ik erover schreef. 

Het coachprogramma SpiegelJeZelfBeeld draait om het versterken van het zelfbeeld. Dat kan op twee manieren, in een individueel traject, maar ook in een groep.  In de afgelopen maanden ontwikkelde ik een groepsprogramma als onderdeel van De Bloeiberg Methode.

Individueel maken we het programma op maat en kijken we wat nodig is. Met verschillende werkvormen gaan we aan de slag om zelfbeeld en zelfvertrouwen te versterken

Werken in een groep is voor vraagstukken rondom zelfbeeld ook een heel effectieve manier. De groepen hebben maximaal 6 deelnemers  en bestaat uit 3 groepsgesprekken en 3 individuele coachgesprekken voor iedere deelnemer. Thema’s die aan bod komen zijn weerbaarheid, mindset, zelfbeeld en zelfvertrouwen en helpt jouw kind om zich krachtiger te laten voelen.

Dit traject duurt gemiddeld 3 maanden en de kosten zijn € 547,- inclusief BTW. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Bel of stuur me een email naar maartje@debloeiberg.nl

 

 


3. Zelfvertrouwen en Talent
Ik Leer Leren

Ik leer leren is een training voor alle kinderen en jongeren vanaf groep 7 of 8 die vastlopen in hun schooltaken of slimmer willen leren.
De training geeft handvatten voor makkelijker en efficiënter leren.

Het programma is geschikt voor:

 • Kinderen in de bovenbouw van de basisschool
 • Hoogbegaafde kinderen
 • Brugklassers
 • Kinderen in het 2e leerjaar van HAVO en VWO die plotseling merken dat het leren niet meer gaat zoals voorheen
 • Jongeren in het MBO en HBO

Alle aspecten van leren komen aan bod zoals:

 • Leerstijl: Wat is je talent en hoe zet je dit effectief in
 • Leerstrategie: Wat is een slimme aanpak voor leerwerk, maakwerk en rekenwerk
 • Faalangst: Hoe ga je om met spanning en stress
 • Concentratie: Hoe houd je je bij de les en hoe houd je het vol
 • Motivatie: Wat doe je met ‘geen zin’ en saaie lessen
 • Plannen en organiseren van huiswerk, taakopdrachten en vrije tijd
 • Evalueren: Hoe pak je je zaken aan en hoe kan het beter
 • en natuurlijk heel veel tips, weetjes, testen en oefeningen

Het verschil met huiswerkbegeleiding is dat de Ik leer leren training kinderen leert welke voorwaarden nodig zijn om te kunnen leren.
Waar huiswerkbegeleiding vaak gaat over de inhoud van de vakken, gaat Ik leer leren over HOE te leren.
Tevens helpt deze training naast beelddenkende en visueel ingestelde kinderen, ook kinderen met andere leerstijlen door het onderzoeken en aanbieden van meerdere leerstijlen en leervoorkeuren.
Daarmee is deze training uniek in zijn soort.

Deze training wordt gegeven in kleine groepen en bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur en de kosten zijn € 182,50 inclusief het bijbehorende werkboek en inclusief BTW.

Voor een individuele training geldt het regulier uurtarief, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Bel me op 06-24097379 of stuur me een email maartje@debloeiberg.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

wegwijzer-gecertificeerd

Algemene Voorwaarden

Op het aanbod van De Bloeiberg zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

Heb je interesse in een van deze diensten of heb je er vragen over, aarzel dan niet en neem contact met mij op of bel me. Ik beantwoord jouw vragen graag en als je het prettiger vindt om elkaar live te zien, maken we een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Ik ontmoet je graag bij De Bloeiberg.

Warme groet,
Maartje