Over Maartje

Over Maartje

 

Welkom! Mijn naam is Maartje Bergers (1977), getrouwd, moeder van een dochter en een zoon en
woonachtig in Rotterdam (Nesselande). Als talentontwikkelaar en coach voor kinderen, jongeren en hun ouders werk ik bij De Bloeiberg.

De Bloeiberg is ontstaan vanuit mijn hartewens om met kinderen en jongeren te werken. Na een loopbaan van 16 jaar in diverse HR Advies- en Development functies, besloot ik eind 2016 het roer om te gooien en mijn hart te volgen. Om mijn eigen coachpraktijk te starten voor kinderen en jongeren. Daarbij gaat mijn hart uit naar het kortdurend ondersteunen van kinderen en hun families om talenten in kaart te brengen en te werken aan zelfbeeld en zelfvertrouwen. Juist voor diegenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Omdat ik weet hoe het voelt als je het even niet meer weet. En dat het zo fijn is als er iemand is die naar je luistert, met aandacht en zonder oordeel. Want wanneer je in jezelf gelooft en jezelf kent met al je talenten, dan kun je bergen verzetten.

Ik bied verschillende vormen van coaching en training aan. Meer daarover vind je hier. Ik werk volgens De Bloeiberg Methode, een door mij ontwikkelde methode waarin ik Oplossingsgericht Werken volgens Kids Skills

Nieuw dit najaar bij De Bloeiberg is Ik Leer Leren! Om de leertalenten van kinderen in kaart te brengen.
Ik Leer Leren is een training voor alle kinderen en jongeren vanaf groep 8 die vastlopen in hun schooltaken of slimmer willen leren. Het is een landelijk Meer informatie vind je hier.
Deze training kan zowel in groepjes als individueel gevolgd worden.
Inschrijving voor Ik Leer Leren is nu geopend, we starten met de groepstraining op maandagmiddag 23 oktober, gelijk na de herfstvakantie. Interesse? Stuur me een e-mail en we plannen een afspraak.

Daarnaast

Denk je dat ik wat voor jou en je kind kan betekenen? Bel me gerust of stuur me een email. Ik ontmoet je graag bij De Bloeiberg!

Warme groet,

Maartje