Zelfbeeld: Training SpiegelJeZelfBeeld

Zelfbeeld

Over de training SpiegelJeZelfbeeld schreef ik een brief aan de ouders van de kinderen die baat kunnen hebben bij deze training.

 

Lieve ouder, zie jij je kind ook worstelen met hun zelfbeeld, of een gebrek aan zelfvertrouwen? Zie je ze twijfelen of ze het waard zijn, zijn er sociaal lastige situaties met vrienden of vriendinnen op school?
En probeer je je best te doen om ze positief te bekrachtigen, maar lukt het je niet goed om het tij te keren?

Kinderen nemen vaak niet veel aan van de goedbedoelde adviezen van hun ouders. Zeker wanneer ze of niet goed weten hoe ze zich kunnen uiten, het achterste van hun tong niet willen tonen of wellicht zelfs schaamtegevoel hebben voor de dingen die ze dwars zitten.

Iedere ouder gunt zijn kind het beste en ziet ze het liefst een gelukkig en gezond leven hebben met voldoende vriendschappen waar je blij van wordt. Die het leven kleur geven en verrijken.  Voor die ouders en hun kind heb ik de training SpiegelJeZelfBeeld ontwikkeld. Een training waarin ik samen met jouw kind aan de slag ga om hun zelfbeeld onder de loep te nemen en te kijken wat er nodig is om dit te versterken. Er zit ook een moment in voor de ouders om uit te wisselen hoe jullie hieraan kunnen bijdragen.

Wat zie jij wanneer je in de spiegel kijkt? Hoe denk jij over jezelf? Wat zijn jouw beperkende overtuigingen? Welke gedachten heb je wanneer je denkt over jezelf? Wanneer heb je deze gedachten? Hoe kun je omgaan met de druk van de omgeving ome voldoen aan het beeld dat zij van jou hebben? Voel je je niet gezien? Thuis of door je vrienden of vriendinnen op school?

Dan is de training SpiegelJeZelfBeeld wat voor jou. Tijdens deze training coach en begeleid ik jou individueel of  in een kleine, veilige groep, en gaan we aan de slag met jouw zelfbeeld.

Vanaf begin september 2017 start ik binnen De Bloeiberg met een coachtraject en training gericht op zelfbeeld: SpiegelJeZelfBeeld

Wat is het?
Groepsgerichte en/of individuele coaching gedurende 3 maanden.

Voor wie?
Dit traject is voor het kind dat zich onzichtbaar voelt;
En voor het kind dat zich sterker en zekerder wil voelen;
Of voor het kind dat wil werken aan zijn weerbaarheid;
Ook voor het kind dat gepest wordt, of gepest is;
En voor het kind dat weer plezier wil hebben.

Leeftijdscategorie
10 – 12 jaar
12 – 14 jaar
14 – 17 jaar

Op basis van de aanmeldingen zullen de groepen zorgvuldig worden samengesteld. Dit traject kan ook individueel worden gevolgd.

Groepsgrootte
In kleine groepen van 4 tot maximaal 6 deelnemers gaan we in een periode van 3 maanden aan de slag.

Wat gaan we doen?
Het traject bestaat uit 3 groepssessies en 3 individuele coachsessies voor de deelnemers. Daarin werken we aan het zelfbeeld, de (belemmerende) overtuigingen die er mogelijk zijn  en versterken we de weerbaarheid door middel van spiegeltraining en diverse andere werkvormen.
Door zowel in de groep als individueel te werken, kunnen de deelnemers als elkaars buddy gaan fungeren en worden we samen sterker.

Interesse of vragen?
Aarzel niet en bel gerust naar 06-24097379 of stuur me een email om de introductieaanbieding te ontvangen.

En ken je iemand waarvoor dit aanbod interessant is? Stuur deze link dan gerust door!

En kijk voor het andere aanbod van De Bloeiberg hier.

Ik help je graag, want ik weet een ding zeker: “Geloof in jezelf en je kunt bergen verzetten