Tarieven

Tarieven

Tarieven van coaching bij De Bloeiberg zijn hieronder te vinden. Ik werk zowel met particulieren, maar kan ook door scholen of bedrijven worden ingehuurd. In dat laatste geval maak ik een offerte op maat op basis van de vragen die er zijn.

Coaching particulieren

Kennismakingsgesprek gratis (max. 30 minuten)
Intake € 90,- (75 minuten)
Uurtarief € 79,- (60 minuten)

1. De Bloeiberg Coachpas

Met De Bloeiberg Coachpas koop je een aantal uren (3, 5, 7 of 10 uur) coaching in voor jezelf als ouder. Om te kunnen praten, klankborden, reflecteren, om het vertrouwen in jouw rol als ouder te hervinden of te versterken. Omdat je het niet alleen hoeft te doen. En het fijn is om daarover met iemand te kunnen praten. Zonder oordeel, zonder kant en klare oplossingen, maar met maatwerk adviezen die jou en jouw gezin verder helpen. Zodat je vol vertrouwen in jezelf, en je gezin, verder kunt.

  1. Kort en to the point: De Bloeiberg Coachpas 3 € 247,-  [2 maanden geldig vanaf datum aankoop]
  2. Een moment voor jezelf: De Bloeiberg Coachpas 5 € 397,- [3 maanden geldig vanaf datum aankoop]
  3. Tijd voor jezelf: De Bloeiberg Coachpas 7 € 547,- [5 maanden geldig vanaf datum aankoop]
  4. Reset en bloei: De Bloeiberg Coachpas 10 € 797,- [6 maanden geldig vanaf datum aankoop]

Genoemde tarieven zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor scholen en bedrijven. Coaching kan plaatsvinden bij de client thuis of op locatie.

Contact

Heb je vragen over de tarieven, over de coaching die ik bied, of wil je een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met me op via email of vul het contactformulier in: